dinsdag, 06 juni 2017

DEFOUR NAAR GRIEKENLAND?

DEFOUR NAAR GRIEKENLAND?

Belgisch voetbalinternational Steven Defour zit al een tijdje op een zijspoor bij zijn huidige club Burnley in de Premier League.  Defour verliet Anderlecht vorige zomer voor Engelse club, maar na een aardig begin verzeilde de middenvelder na nieuwjaar op de bank.  Hij is dat bankzitten moe en bovendien hypothekeert het zijn kansen om geselecteerd te worden voor de nationale ploeg voor het WK in Rusland volgend jaar.  

Burnley heeft laten weten dat het de Rode Duivel niet zal tegenhouden.  Hij mag vertrekken, maar wel aan de juiste prijs want hij heeft hen vorig jaar ook een aardige duit gekost (8,5 miljoen).  

Enkele Griekse kranten verkondigen alvast dat Olympiakos Piraeus geïnteresseerd in de diensten van de Rode Duivel.   Volgens de aan Olympikaos gelieerde kranten Gavros en Fos  willen de Grieken Defour naar Athene halen. Mogelijk heeft de komst van Besnik Hasi als nieuwe coach van Olympiakos daar iets mee te maken.  Hasi en Defour werkten bij Anderlecht 2 jaar samen, al was Olympiakos 2 jaar geleden al eens geïnteresseerd in de Belg.

De kranten zien nog wel een mogelijk obstakel in concurrentie uit China en Dubai: “Het wordt niet eenvoudig als ploegen uit die landen de middenvelder van Burnley in het vizier hebben en met miljoenen beginnen te gooien.”

Biedt Griekse topclub uitweg voor Steven Defour?

18:38 Gepost door Yamas in sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.