vrijdag, 28 april 2017

KV KORTRIJK KRIJGT GRIEKSE TRAINER

KV KORTRIJK KRIJGT GRIEKSE TRAINER

Met doelman Sifakis en verdediger Goutas hadden ze al Grieken in hun rangen en nu krijgt de Belgische voetbalploeg KV Kortrijk ook nog een Griekse trainer.  Tot december was zelfs nog een derde Griek actief bij de , de aanvaller Papazoglou, maar die werd verhuurd aan het Nederlandse Roda JC.  Laat het nu net daar zijn dat 'De Kerels" hun trainer gingen halen.  

Yannis Anastasiou ondertekende deze week een contract voor een verblijf van 3 jaar in het Guldensporenstadion en is dus aan zijn laatste weken bezig bij Roda.  

De 44-jarige Griek ondertekende vorige zomer een contract voor één seizoen bij Roda.  Anastasiou speelde in de jaren '90 bij Preveza, Ethnikos Piraeus en OFI Kreta in Griekenland, verkaste in '98 naar het Belgische Anderlecht, waarna hij tot 2004 voor Roda JC uitkwam.  Vervolgens was hij nog 3 seizoen bij Ajax actief om zijn carrière te beëindigen bij Sparta Rotterdam en FC Omniworld in 2008.   De Griekse 5- voudig international werkte na zijn spelersloopbaan als (assistent-)trainer bij Panathinaikos, Jong Ajax en Reading FC.
 
Hij heeft de Belgische nationaliteit sinds 2005.
 
Afbeeldingsresultaat voor Γιάννης Αναστασίου
Anastassiou in zijn Panathinaikostijd.

19:06 Gepost door Yamas in sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.