zondag, 05 maart 2017

KRETENZISCH WATER WINT INTERNATIONALE MEDAILLE

KRETENZISCH WATER WINT INTERNATIONALE MEDAILLE

Op de Berkeley Springs International Water Tasting in Amerika heeft het Griekse water van ZARO'S de gouden medaille gewonnen voor het beste gebottelde water.  De competitie gaat jaarlijks door en er doen meer dan 600 gebottelde waters van over de hele wereld aan mee.

ZARO'S is een natuurlijk mineraal water en wordt gebotteld uit waterbronnen gelegen aan de voet van de berg Psiloritis op Kreta

De evaluatie van de waters gebeurt door 12 juryleden - waaronder internationaal bekende waterconnoisseurs - die criteria, zoals geur, zicht, smaak en textuur onderzochten.  Het evaluatieproces duurde 2 dagen.  Artesia water, afkomstig van de beroemde Crystal watervallen van Michigan, USA en Svalbaroi Polar Iceberg Water, een Noors water - het zogenaamde "100 € water" - werden respectievelijk tweede en derde.  Samaria water, ook al van Kreta, won in 2014 de zilveren medaille. 

Het is het tweede achtereenvolgende onderscheiding voor ZARO'S water, nadat het vorig jaar in Brussel de "iTQi" Superior Taste Award won.

18:45 Gepost door Yamas in Actualiteit, Weetje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.