dinsdag, 07 februari 2017

LAURA LYNN EN LINDSAY BRENGEN 'KALISPERA GRIEKENLAND' UIT

LAURA LYNN EN LINDSAY BRENGEN 'KALISPERA GRIEKENLAND' UIT

Zowat 2 jaar geleden klonk in de media adios Griekenland, maar het ziet er momenteel naar uit dat de Griekse premier Tsipras slaagt in zijn opzet en z’n land behoedt van een Grexit uit de Europese Unie.  Wij Vlamingen blijven onverminderd van de Griekse zon en het lekkere eten houden en in Griekse straten klinkt de bouzouki luider dan voorheen.  Dat was meteen de inspiratie voor een verrassend en uniek duet van Laura Lynn en Lindsay.

Qua timing is de lancering van de nieuwe Lindsay & Laura Lynn-single ‘Kalispera Griekenland’ ideaal: “De winter loopt stilaan naar z'n einde en we mogen terug uitkijken naar warmere temperaturen.  Het is nog even tot het echt zomer is, maar in afwachting zorgen wij daar alvast voor met onze meezinger ‘Kalispera Griekenland’.  Cliff Vrancken schreef de tekst en met een vette knipoog passeren bijna alle Griekse clichés de revue”, zegt Laura Lynn.  “Voor mij is het mooiste stuk van het liedje, het moment waarop we ‘Goodbye My Love, Goodbye’ van wijlen Demis Roussos aanhalen.  Een klassieker die, net als de overleden zanger, Grieks cultureel erfgoed is.  “Mijn vriend Kris heeft nog concerten georganiseerd met Demis.  Als ik zijn verhalen hoor, dan waren dat altijd bijzondere momenten en was hij een heel sympathieke man”, zegt Lindsay.

Lindsay en Laura Lynn. ‘Kalispera Griekenland’ is vanaf 10 februari verkrijgbaar op iTunes en is een release van Top Act Music/ Universal Music.

De commentaren zijn gesloten.