vrijdag, 02 september 2016

GRIEKENLAND WINT TEGEN NEDERLAND

GRIEKENLAND WINT TEGEN NEDERLAND

In het voetbal heeft Nederland vriendschappelijk tegen Griekenland verloren.  Oranje gaf een belabberde indruk en gaf een voorsprong uit handen tegen een fel Griekenland.  Nederland begint volgende week dinsdag zijn WK-kwalificatiecampagne in Zweden.

Na een goed begin van Nederland veerde de toeschouwers in het stadion van PSV na 15 minuten een eerste keer op. Wijnaldum moest de bal maar over de lijn duwen na een prachtige actie van Janssen.  Maar de blijdschap was van korte duur.  Zwak verdedigen van Oranje liet Mitroglou toe om nog voor het halfuur de gelijkmaker van dichtbij binnen te koppen.  Oranje was zijn greep kwijt en voetbalde geen kansen meer bij elkaar. 

De situatie verbeterde niet in de tweede helft.  Een slordigheid van Bruma lag aan de basis van 1-2.  Doelman Zoet voorkwam eerst nog dat Mitroglou opnieuw kon scoren, maar Gianniotas maakte in de rebound de 1-2.

De druk op bondscoach Danny Blind en de top van de Nederlandse Voetbalbond zal er alleen groter door worden.  Griekenland is ingedeeld in de groep van België in de voorronde voor het WK.

18:11 Gepost door Yamas in sport | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.