maandag, 18 juli 2016

GRIEKSE AANKLAGER WIL HATZIGIANNIS VOOR DE RECHTBANK

GRIEKSE AANKLAGER WIL HATZIGIANNIS VOOR DE RECHTBANK

De populaire Grieks-Cypriotische zanger Michalis Hatzigiannis  moet terechtstaan ​​omdat hij 5 miljoen € 'vergat' te vermelden in zijn belastingaangifte in de periode 2010-2011. Zijn advocaten hebben daar beroep tegen aangetekend maar officier van justitie Evsevia Kormikari riep de raad van de aanklagers op om deze te verwerpen.  De beslissing over de vraag of hij voor de rechtbank moet verschijnen ​wordt de komende weken verwacht.

Als de zaak voor de rechtbank komt, zal Hatzigiannis het misdrijf 'witwassen van geld' ten laste gelegd worden,  naar verluidt het overbrengen van geld van illegale activiteiten naar Cyprus.

In augustus 2014 werd de zanger ook al gearresteerd door de lokale politie van de chique buitenwijk Glyfada, nadat zijn accountant een valse aangifte van diefstal had gedaan met betrekking tot Hatzigiannis 'rode Ferrari, terwijl de auto te koop stond in een showroom sinds 2009 en de nummerplaten ervan werden bijgehouden door een werknemer.  Zowel de zanger als de accountant werden toen gearresteerd voor het verstrekken van valse informatie aan de autoriteiten.

Hatzigiannis is een van de meest succesvolle zangers in de Griekse wereld van de laatste 10 jaar.

hatzigiannis.jpg

Michalis Hatzigiannis enkele jaren geleden tijdens een optreden (eigen foto)

19:35 Gepost door Yamas in Actualiteit, Bekende figuren, Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.