woensdag, 10 februari 2016

WIE HEEFT GRIEKS WOORDENBOEK TE KOOP?

WIE HEEFT GRIEKS WOORDENBOEK TE KOOP?

Ellen Wijnands is een lezeres van onze Yamaswebstek en richtte zich recentelijk tot ons met een vraag tot hulp.  Voor haar studie Grieks (1e jaars) is ze opzoek naar het Prisma Groot Woordenboek Nieuwgrieks-Nederlands, ISBN 9027429278 (zie ook afbeelding hieronder).  Het boek is blijkbaar niet meer via de reguliere kanalen te koop en het wordt ook niet meer uitgegeven.

Ellen vraagt of iemand het boek heeft en bereid is het te verkopen aan haar.  Mensen die Ellen willen en kunnen helpen, kunnen contact opnemen met haar via e-mail ewijnands@gmail.com om de praktische zaken af te spreken.  Graag ook een seintje aan Yamas.  Op die manier weten we of ons hulp gebaat heeft.

Commentaren

Hoi Ellen,

Als je even googeld op "groot woordenboek nieuw grieks" vindt je nog wel wat. Weliswaar 2e hands, maar wel degene die jij wil hebben. Niet te lang wachten dit te doen, je weet maar nooit!!

Groet,
Petros

Gepost door: Peter Goovers | maandag, 15 februari 2016

Ellen,

Hier de link.

http://www.euro-boek.nl/boek/isbn/9789027429278.html

Petros

Gepost door: Peter Goovers | maandag, 15 februari 2016

Ellen,

Hier wat commentaar van de uitgeverij.

Deze vraag over de woordenboeken Nieuwgrieks wordt ons veel gesteld. Op dit moment zijn ze uit voorraad en misschien nog ergens op internet te koop, al zijn ze daar ook zo langzamerhand uitverkocht.
Prisma is volop bezig zich te heroriënteren op de markt. Daarbij hoort ook het goed analyseren van de eigen portfolio. Het Nieuwgrieks staat op de lijst om te worden heroverwogen. We hebben nog niets beslist maar gezien de vraag naar het materiaal is het wellicht zinvol te herdrukken of het materiaal online beschikbaar te stellen.
U kunt gerust over een tijdje weer informeren.

Met vriendelijke groeten,

Hanny Demeersseman

REDACTEUR / EDITOR PRISMA, UITGEVERIJ UNIEBOEK | HET SPECTRUM BV
POSTBUS/P.O. BOX 97, 3990 DB HOUTEN | PAPIERMOLEN 14-24, 3994 DK HOUTEN | THE NETHERLANDS
T +31 (0) 30 265 06 30 | F +31 (0)30 799 83 98
hanny.demeersseman@unieboekspectrum.nl | www.prisma.nl
Twijfel over spelling? Ga naar: www.spellingsite.nu

Gepost door: Peter Goovers | dinsdag, 16 februari 2016

De commentaren zijn gesloten.