zondag, 20 december 2015

BRUSSELS AIRLINES NAAR THESSALONIKI VAN MEI 2016

BRUSSELS AIRLINES NAAR THESSALONIKI VAN MEI 2016

Brussels Airlines legt gedurende het volgende zomerseizoen een verbinding in met Thessaloniki, de op een na grootste stad van Griekenland. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.

Vanaf begin mei en tot begin oktober zal Brussels Airlines 2 keer per week (op donderdag en zondag) vliegen naar de luchthaven Thessaloniki/Macedonia ("SKG").  Die vormt volgens de maatschappij "de toegangspoort naar de beroemde toeristische Chalkidiki-regio", maar ook de bekende Meteoren en de legendarische Mount Athos zijn niet ver weg.  Thessaloniki is dankzij haar vele historische bezienswaardigheden en uitgaansmogelijkheden een erg levendige stad.  Vorig jaar werd het nog tot Europese jongerenhoofdstad uitgeroepen, wellicht mede door de aanwezigheid van de Aristoteles universiteit die ruim 80.000 studenten telt.  

"We investeren volgende zomer in ons Griekenlandaanbod omdat we sterk geloven in het toeristisch potentieel van het land volgend jaar.  Met vluchten naar Thessaloniki, Kreta en Athene vliegen we naar de belangrijkste regio's van het land", klinkt het in een persbericht.

thessaloniki.jpg

De weg naar Thessaloniki (eigen foto)

De commentaren zijn gesloten.