zaterdag, 12 december 2015

ORIGINELE GESCHENKTIP: FIETS UIT GRIEKS HOUT

ORIGINELE GESCHENKTIP: FIETS UIT GRIEKS HOUT

Het is de tijd van het jaar om cadeau's te kopen en misschien is dit wel een origineel idee: De Coco-Mat Wooden Bike.

De naam dekt de lading: deze strakke designfiets is volledig met de hand gemaakt en is op de wielen, de kettingkast en de remmen na helemaal van (massief eiken) hout, afkomstig uit de bossen van Griekenland, zelfs het zadel en de pedalen. 

Het duurzame Griekse lifestylemerk – je kent het misschien van haar slaap- en woonitems – bundelde voor de productie van deze fiets, in het kader van haar missie om mensen te inspireren over een gezonde lifestyle en een beter milieu, de krachten met een partnerprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking.  En het mooiste van dit al is: voor elke verkochte fiets wordt € 140 gedoneerd aan de Johan Cruyff Foundation, die zich inzet om meer kinderen te kunnen laten sporten en buitenspelen, én wordt een boom geplant bij het hoofdkantoor van Coco-Mat in Athene.  En daar zit uiteindelijk dan weer veel meer hout aan dan voor jouw duurzame fiets is gebruikt.

De fiets is trouwens voorzien van 3 automatische versnellingen en we hebben ons laten influisteren dat je met deze fiets, ondanks het houten zadel, rijdt als op wolkjes.  De Coco-Mat Wooden Bike is voor € 1.500 te koop bij Coco-Mat-vestigingen.  Voor België is er een vestiging in Antwerpen, De Keyserlei 11 - 03/2316806.  Kijk voor meer informatie op coco-mat.com.

De Coco-Mat Wooden Bike

De commentaren zijn gesloten.