donderdag, 17 september 2015

LEER GRIEKS IN AALST

LEER GRIEKS IN AALST

Wil je de Grieken begrijpen en een gesprek met hen kunnen aanknopen? Wil je nog meer te weten komen over de Griekse cultuur, muziek, geschiedenis en taal? Dan is de cursus Grieks die in het Centrum voor Volwassenenonderwijs in Aalst gegeven wordt, zeker iets voor jou!

Schrijf je vandaag nog in, maak kennis met de rijkdom en pracht van deze mooie taal en leer Grieks spreken zoals een echte Griek. De taalcursus Grieks bestaat uit 2 richtgraden.

De lessen gaan door op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 16.30 tot 21.30 uur in het Centrum voor Volwassenenonderwijs Handelsschool Aalst, Keizersplein 19, 9300 Aalst. ✆ 053-70 89 45 - stany.meskens@g-o.be.  De lessen Grieks vinden plaats van 18.15 tot 21.10 uur. 
 
Meer informatie omtrent het lesverloop, lesmomenten, prijs en andere praktische informatie vind je op de website van het CVO Aalst.  Klik op onderstaande afbeelding om rechtstreeks door te surfen naar de juiste pagina.  Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via stany.meskens@g-o.be

cvo aalst.png

De commentaren zijn gesloten.