zondag, 06 september 2015

ZANGER GORDON ZWAARGEWOND EN JOURNALIST ARNOLD KARSKENS OPGEPAKT IN GRIEKENLAND

ZANGER GORDON ZWAARGEWOND EN JOURNALIST ARNOLD KARSKENS OPGEPAKT IN GRIEKENLAND

De Nederlandse zanger Gordon ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Hij werd aangereden tijdens zijn vakantie in Griekenland.  De zanger verbleef op het eiland Mykonos om te genieten van een welverdiende vakantie. Na een etentje was Gordon onderweg naar zijn hotel, toen hij werd aangereden. De zanger heeft zes ribben, zijn linkersleutelbeen en linkerschouderblad gebroken en ligt nu in een ziekenhuis op het Griekse eiland. Het management van de zanger heeft het ongeluk bevestigd. Volgens De Telegraaf is de bestuurder van de auto die Gordon aanreed doorgereden nadat hij de zanger van achteren raakte. Gordon moet nu herstellen. Volgens RTL4 komen er geen programma's van Gordon in gevaar, aangezien er op dit moment geen tv-opnames voor hem in de planning staan. 

Gerard Joling steekt zijn collega een hart onder de riem. De zanger liet een complete feesttent 'Gordon, beterschap!' schreeuwen en plaatste daar een filmpje van op zijn social media kanalen. 

a4a24191d19219b704b91654c1189465-1441550771.jpg

Op het Griekse eiland Kos is zaterdagnacht dan weer de Nederlandse verslaggever Arnold Karskens opgepakt nadat hij per boot de oversteek vanaf Turkije had gemaakt. Dat melden The Post Online (TPO) en PowNed zondag.

De rubberen opblaasboot van Karskens, die voor TPO en omroep PowNed 2 weken undercover werkte aan de Turkse kust, zou in Griekse territoriale wateren op vrij brute wijze zijn onderschept waarna Karskens naar een politiebureau werd gebracht wegens illegale grensoverschrijding.  Op de boot zaten 7 opvarenden.  De medepassagiers van de Nederlander waren Iraanse vluchtelingen.  Zij zijn naar een opvangcentrum op het eiland gebracht.  Karskens zit nog vast. Zijn paspoort is afgenomen.  Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt de aanhouding van een Nederlands staatsburger door deop Kos.  Over de identiteit wil het departement niets zeggen.  Wel wordt erkend dat de Nederlander in kwestie formeel nog steeds vast zit.

media_xll_3271206.jpg

De commentaren zijn gesloten.